SPONSORS

logo primareclame
Full service reclamebureau voor radiocommercials, websites & applicaties en grafische vormgeving.

Sinds 2001 neemt Prima Reclame het werk uit handen voor ondernemers die nét iets meer willen. Voor het bedenken en uitwerken van effectieve reclamedoeleinden ben je bij ons aan het juiste adres.

logo livin color
Livin’color creëert een verrassend en passend interieur!

Livin’color, Esther Bolt staat voor een gemoedelijk en inspirerend interieuradvies! Interieurstyling met mooie producten, authentieke, natuurlijke materialen, mooie kleuren en met groene levende materialen afgestyld. Tijdloos, landelijk, strak, chique, creatief, passend tot in de details. Jouw huis, heerlijk om in thuis te komen!

Gevangenenzorg Albanie LOGO
Gevangenenzorg Albanie werkt in 20 gevangenissen in Albanië, waar we het evangelie delen met gevangenen en hen helpen een nieuwe start te maken voor hun leven.
Daarnaast helpen we kinderen en gezinnen van gevangenen.

Wordt ook donateur en kijk op gevangenenzorgalbanie.nl

Amelander chalets Rebecca radio
Heerlijk uitwaaien en genieten op het mooie eiland Ameland.
Wind, zee, zon, strand! Fietsen, wandelen, zwemmen, de rust, de natuur, het Oerd. Gezellige dorpjes, leuke winkeltjes en culinaire belevingen.

De eerste chalets op Ameland met zonnepanelen.
Onze 5-persoons chalets staan op ruime, rustige plekken met privacy en op loopafstand van zwembad, supermarkt en andere voorzieningen. De chalets zijn goed geïsoleerd en verwarmt, dus uitermate geschikt voor de koudere maanden.
We heten u van harte welkom in onze gezellige chalets!

Jij_ (2)
Onvergetelijke fabrieksuitjes!
Wij brengen u binnen bij o.a grote scheepswerven, de grootste autofabrieken, vliegtuigbouwers of alle 3.
De mooiste herinneringen beleef je samen met, je familie, vrienden of personeel.
Jij_ (3)
Oral Design Erik Mentink is een tandtechnisch laboratorium dat zich gespecialiseerd heeft in high end esthetisch en functioneel kroon- en brugwerk. Het is onze missie om tandarts en patiënt te verwonderen.
Jij_ (5)
Arob Antennebouw is sinds 1984 gespecialiseerd in digitale tv, radio en internet ontvangst via kabel, satelliet, glasvezel en digitenne voor thuis, op het werk en onderweg.

Jij_
De Bond tegen vloeken zet zich in tegen vloeken en schelden en daarmee voor respectvol taalgebruik. De Bond tegen vloeken wil het bewustzijn over taal en respect vergroten. De stichting is daarvoor op verschillende terreinen in de samenleving actief.
Jij_ (2)
Een leven dat getekend wordt door armoede en eenzaamheid? Zending over Grenzen ziet om naar kansarme gezinnen, kinderen en ouderen in Oost-Europa en laat hen merken dat zij er niet alleen voor staan. Zo laten we Gods liefde zien.

Onze lokale medewerkers zoeken samen met hen naar de beste oplossingen om te ontsnappen uit de armoedecirkel.

Zending over Grenzen helpt kansarme mensen in Albanië, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Moldavië, Oekraïne en Roemenië.

Welkom bij Veenstra Mechanisatie – Uw betrouwbare partner voor landbouwmechanisatie in Drachten en Bakkeveen! Bent u op zoek naar professionele en betrouwbare service voor uw bedrijf? Bij Veenstra Mechanisatie hebben we de expertise en ervaring om u de beste serviceoplossingen te bieden.
Jouwdrukker
Wil je voordelige flyers, visitekaartje of ander drukwerk? Ga dan naar jouwdrukker.nl! Wij doen alles voor jouw huisstijl.
Wilt u met uw bedrijf Rebecca Radio ook sponsoren?
Op de pagina “adverteren” vind u meer informatie.