SPONSORS

logo primareclame
Full service reclamebureau voor radiocommercials, websites & applicaties en grafische vormgeving.

Sinds 2001 neemt Prima Reclame het werk uit handen voor ondernemers die nét iets meer willen. Voor het bedenken en uitwerken van effectieve reclamedoeleinden ben je bij ons aan het juiste adres.

logo pieter meijer
Pieter Meijer is dé tegelhandel voor Overijssel en gevestigd in Lutten (vlakbij Slagharen). In onze showroom van bijna 750 m2 worden de tegels in talloze opstellingen gepresenteerd.

Tegelhandel Pieter Meijer staat voor kwaliteit tegen uitstekende prijzen. Ons steeds groeiende assortiment bevat gegarandeerd dé tegel die je zoekt, of het nu gaat om wand- en vloertegels in je badkamer of keuken, of misschien de sfeervolle tegelvloer met vloerverwarming voor je woonkamer.

Je profiteert van meer dan 25 jaar ervaring. Kom gerust langs en laat je inspireren!

logo livin color
Livin’color creëert een verrassend en passend interieur!

Livin’color, Esther Bolt staat voor een gemoedelijk en inspirerend interieuradvies! Interieurstyling met mooie producten, authentieke, natuurlijke materialen, mooie kleuren en met groene levende materialen afgestyld. Tijdloos, landelijk, strak, chique, creatief, passend tot in de details. Jouw huis, heerlijk om in thuis te komen!

Gevangenenzorg Albanie LOGO
Gevangenenzorg Albanie werkt in 20 gevangenissen in Albanië, waar we het evangelie delen met gevangenen en hen helpen een nieuwe start te maken voor hun leven.
Daarnaast helpen we kinderen en gezinnen van gevangenen.

Wordt ook donateur en kijk op gevangenenzorgalbanie.nl

Amelander chalets Rebecca radio
Heerlijk uitwaaien en genieten op het mooie eiland Ameland.
Wind, zee, zon, strand! Fietsen, wandelen, zwemmen, de rust, de natuur, het Oerd. Gezellige dorpjes, leuke winkeltjes en culinaire belevingen.

De eerste chalets op Ameland met zonnepanelen.
Onze 5-persoons chalets staan op ruime, rustige plekken met privacy en op loopafstand van zwembad, supermarkt en andere voorzieningen. De chalets zijn goed geïsoleerd en verwarmt, dus uitermate geschikt voor de koudere maanden.
We heten u van harte welkom in onze gezellige chalets!

BNC2
BNC Electronics, uw satelliet & communicatie-specialist voor onder andere: Satellietontvangst, Communicatie-apparatuur, Antennetechniek, Satelliet-internet, Camerabewaking, Reparatie & Installatie.
Jij_ (2)
Onvergetelijke fabrieksuitjes!
Wij brengen u binnen bij o.a grote scheepswerven, de grootste autofabrieken, vliegtuigbouwers of alle 3.
De mooiste herinneringen beleef je samen met, je familie, vrienden of personeel.
Van overbeek-2
Van Overbeek Support VOF helpt mensen dáár waar het nodig is, enerzijds door budgetbeheer, budget coaching, training en voorlichting. dit doen we volgens een uniek en door onszelf bedacht systeem.
Deze combinatie kan en mag niet compleet zijn zonder de noodzakelijke adviserende begeleiding op belasting, insolventie en bestuursgerechtelijk gebied.
Jij_ (3)
Oral Design Erik Mentink is een tandtechnisch laboratorium dat zich gespecialiseerd heeft in high end esthetisch en functioneel kroon- en brugwerk. Het is onze missie om tandarts en patiënt te verwonderen.
Jij_ (5)
Arob Antennebouw is sinds 1984 gespecialiseerd in digitale tv, radio en internet ontvangst via kabel, satelliet, glasvezel en digitenne voor thuis, op het werk en onderweg.

Jij_ (4)
JOYNE is de nieuwe Nederlandse aanbieder van digitale radio en televisie via de satelliet. JOYNE is een samenvoeging van Joy (leuk) en Join (verbinden, aansluiten). Met JOYNE willen we mensen verbinden, aansluiten, en ze een leuke tijd laten beleven met de mooiste televisie- en radio zenders in de beste kwaliteit.

Jij_
De Bond tegen vloeken zet zich in tegen vloeken en schelden en daarmee voor respectvol taalgebruik. De Bond tegen vloeken wil het bewustzijn over taal en respect vergroten. De stichting is daarvoor op verschillende terreinen in de samenleving actief.
Jij_ (1)
Gelukkig Niet Uit Elkaar is een landelijke organisatie met coaching en mediation met als doel om als het even kan relatie niet uit elkaar te laten gaan. Volgens ons gaat dat vaak te makkelijk en te snel, Relatieproblemen hebben invloed op partners, kinderen, familie, vrienden, kerkgemeenschap en werk. Het is belangrijk om relatieproblemen bespreekbaar te maken. Kom je er samen niet meer uit dan mag je ons inschakelen. Om samen te kunnen zeggen Gelukkig Niet Uit Elkaar!
Jij_ (2)
Een leven dat getekend wordt door armoede en eenzaamheid? Zending over Grenzen ziet om naar kansarme gezinnen, kinderen en ouderen in Oost-Europa en laat hen merken dat zij er niet alleen voor staan. Zo laten we Gods liefde zien.

Onze lokale medewerkers zoeken samen met hen naar de beste oplossingen om te ontsnappen uit de armoedecirkel.

Zending over Grenzen helpt kansarme mensen in Albanië, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Moldavië, Oekraïne en Roemenië.

Jouwdrukker
Wil je voordelige flyers, visitekaartje of ander drukwerk? Ga dan naar jouwdrukker.nl! Wij doen alles voor jouw huisstijl.
uw-bedrijf
Wilt u met uw bedrijf Rebecca Radio ook sponsoren?
Op de pagina “adverteren” vind u meer informatie.