For KING & COUNTRY heeft de tracklist voor het allereerste kerstalbum: A Drummer Boy Christmas, onthuld. Met 13 nummers op het kerstalbum zijn er ook meerde samenwerkingen te horen. Met o.a. NEEDTOBREATHE – met “O Come, O Come Emmanuel” en Gabby Barrett – met “Go Tell It On The Mountain.”  De collectie bevat ook twee originele kerstliederen getiteld: ‘Heavenly Hosts’ en een emotioneel aangrijpende ballad vanuit Jozefs perspectief, getiteld: ‘The Carol of Joseph (I Believe In You)’.

“Het is een lastige taak om een ​​nummer in het algemeen te schrijven, laat staan ​​om dit te doen met enkele van de grootste en meest nostalgische nummers ooit geschreven.” Zegt Joel Smallbone.
“Met ‘The Carol Of Joseph’ – geschreven vanuit Jozefs perspectief – en Heavenly Hosts wilden we nieuwe diepten en hoeken van kerstmis verkennen. Mede daarom heeft for King & Country bijzondere artiesten uitngenodigd. O.a. Gabby Barrett, bekend van countrymuziek en NEEDTOBREATHE’s Bear Rinehart. Het leverde prachtige liederen op, die er nooit hadden kunnen zijn als het alleen voor KING & COUNTRY was.